Brodas Bros. Concierto Concepto

diumenge 13, maig 2012 | 20:00 - 20:30

Dansa, Música | Viladecans
Dates: Del 13-05-2012 al 13-05-2012
Organitza: Atrium Viladecans
Preu: 15€
Població: Av. Josep Tarradellas, s/n, Viladecans
Més informació: http://www.atriumviladecans.com

Concierto Concepto és un espectacle de dansa i música amb l’estètica, la tècnica i el positivisme de la companyia catalana BrodasBros.
A Concierto Concepto fusionen el concepte de concert amb el concepte d’espectacle de dansa, creant un espectacle que es pugui representar tant en un teatre com al carrer.
És un concert amb un concepte diferent; el més comú en un concert és que la música sigui la protagonista i els ballarins un acompanyament; en aquest cas (ja que és un espectacle de dansa), els ballarins seran els personatges principals tot i mantenint els músics no només com un acompanyament sinó formant part de les coreografies i gags humorístics.
Dos germans, dues germanes i dos b-boys (breakers), ballen i animen al públic amb l’ajuda de dos músics: un percussionista i un flautista saxofonista especialista en beatbox.
Dues estètiques molt diferents: una acústica amb una estètica funk i hiphop, i l’altre totalment electrònica i futurista.
Parlem tant de la música com del vestuari i les coreografies. Durant l’espectacle es toquen instruments tant variats com la bateria, el saxo, la flauta, el cajon flamenc o els vinils (stratching), així com l’Ewi, el vocoder/ talkbox, la mpc i fins i tot es disparen pads. Les coreografies son molt variades i van des de la improvisació, als canons, efectes de grup i molta sincronia tot i mantenint l’energia i el Groove.
Un espectacle per a tots els públics disposats a gaudir d’una bona barreja de dansa i música, amb dinamisme i sensibilitat.


© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt