Gran Espectacle Musical “La Llegenda de Sant Jordi”

dissabte 28, abril 2012 | 20:30 - 20:30

Folklore | Esplugues de Llobregat
Dates: Del 28-04-2012 al 28-04-2012
Organitza: Esbart Vila d'Esplugues
Població: Esplugues de Llobregat
Més informació: http://esbartesplugues.blogspot.com

El Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi arriba amb més força que mai al Parc Pou d’en Fèlix. A l’espectacle d’aquest any, que arriba a la seva 11a edició, s’ha programat una història farcida d’elements i personatges fantàstics que aniran apareixent en els moments menys esperats i que faran partícip al públic assistent. Aquest, com sempre, de ben segur omplirà de forma massiva les grades de l’espai on té lloc la representació, un dels millors i més grans espectacles que es poden veure a Esplugues i a la comarca.

Noves danses, coreografies, escenes dramàtiques i de gran imaginació seran les protagonistes d’aquest espectacle que un cop més arriba per a recordar-nos els orígens de la celebració de la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, i cada any, sota un prisma diferent però sempre amb el mateix missatge educatiu i intenció lúdica.

L’escenografia també presentará canvis destacats i tot i que no es poden avançar, si es pot dir que ajudaran a un millor desenvolupament de l’espectacle.

Hi participaran totes les seccions que composen l’Esbart, a més d’altres socis integrants del grup. Seran prop d’un centenar de persones que aniran donant vida als diferents personatges de l’espectacle, que dirigeix Sergi Castro des de l’any 2002, i en el que hi col·labora la Colla de Geganters d’Esplugues.

Alta tecnologia per al sistema d’audio i un disseny personalitzat de llums i efectes especials per a situar a l’espectador en un món màgic, on tot és possible.


© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt