Grease, el musical

dissabte 26, maig 2012 | 22:00 - 00:30

Musical | Viladecans
Dates: Del 26-05-2012 al 26-05-2012
Organitza: Atrium Viladecans
Preu: A partir de 35€
Població: Av. Josep Tarradellas, s/n, Viladecans
Més informació: http://www.atriumviladecans.com

Coincidint amb el 40è aniversari de l’estrena del musical a Broadway, GREASE presenta un nou muntatge de gran format sota la direcció artística i coreogràfica  de Coco Comin i la direcció musical de Manu Guix.
Edurne, Jordi Coll, Ivan Santos i Manuela Nieto, en els papers de Sandy, Danny, Kenickie i Rizzo respectivament, encapçalen la companyia de GREASE, formada per un repartiment de 33 artistes, a més d’una banda de rock de 6 musics, sobre l’escenari.
GREASE és un musical creat per Jim Jacobs i Warren Casey fa 40 anys, que rep el seu nom de la subcultura de la joventut obrera de la dècada dels anys 50 a Estats Units, els membres de la qual eren coneguts com “greasers”.
El musical, ambientat en el curs de 1959 de l’institut Rydell, segueix les peripècies d’un grup d’adolescents que es mouen entre les complexitats de l’amor, els cotxes i la competivitat; tot amanit amb els sons d’un rock and roll primerenc i amb el qual és molt difícil mantenir els peus quiets.
El secret de GREASE no està només en la seva fabulosa i famosa banda sonora (que compta amb èxits ja convertits en clàssics, com les cançons “Summer nights” i “You’re the one that I want”, ambdues nº 1 de les llistes angleses el 1978, o “Hopelessly Devoted to you”, nominada al Oscar el 1979), ni tan sols en les seves impressionants coreografies. El que veritablement ha fet que GREASE perduri al llarg de generacions és la seva autenticitat, el seu retrat –alguns cops dur, amb freqüència canalla, però sempre proper a l’espectador- d’un grup de joves enfrontats a les emocions més bàsiques i als conflictes més elementals de l’adolescència.
Amb GREASE, la festa està garantida: allà on s’ha anat representant aquesta nova producció, el públic ha vibrat, cantat i ballat fins la darrera nota. En cada funció, l’espectador s’enamora d’un musical que garanteix l’entreteniment i la diversió amb una espectacularitat poc habitual. Una cita ineludible…


© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt