Lola Festival: Apropació indeguda

Lola Festival: Apropació indeguda

divendres 5, octubre 2012 | 20:00 - 21:00

Exposicions | Martorell
Dates: Del 05-10-2012 al 14-12-2012
Organitza: Lola Festival
Població: Espai Muxart, Plaça de les Hores, Martorell
Més informació: http://www.lola-festival.com

 

Herbert Read, en el seu Diccionario del arte y los artistas, descriu l’apropiació com “La repetició, còpia o incorporació directa d’una imatge per part d’un altre artista que la representa en un context diferent, de manera que altera per complet el seu significat i que qüestiona les nocions d’originalitat i autenticitat”.
L’exposició mostra diferents artistes emergents que treballen entorn a la idea de l’apropiació, l’apropiació d’imatges, de material trobat, d’obres senceres d’art o l’apropiació del public, dels seus sentiments i pensaments.

També l’espai expositiu serà apropiat paulatinament, els artistes que composen la mostra i que treballen l’apropiació des de varis punts de vista, uns més literals altres més conceptuals, aniran omplint les sales del Muxart, poc a poc, mostrant al públic visitant les diferents formes de treballar entorn la idea de l’apropiació.

Es tracta d’una mostra canviant i quinzenal d’artistes emergents com Alba Aguirre, Joana Santamans, Pep Vidal i d’altres que treballen a l’entorn de la idea d’apropiació de la forma més directa a la més conceptual.

Comissaris de l’exposició: Laura Binefa Bel i Rafael Haro Galera.


© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt