Dimecres, Novembre 13, 2019
La Fira de Sant Isidre compleix 45 anys d’història –i la Mostra d’Entitats en fa ja 14– amb la ciutat fent gala de la seva vitalitat a l’entorn de la festivitat del patró de la pagesia. La fira s'inaugura...
L'acte comptarà amb l'assistència del president de la Diputació de Barcelona i l'alcalde de Castelldefels El president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, acompanyaran aquesta tarda el personal de la...
A finals d’estiu diferents espècies d’aus inicien el seu viatge cap a terres més càlides. Durant els mesos de setembre i octubre ornitòlegs experts en fan el seguiment des del turó de la Magarola, una talaia privilegiada per observar aquest fenomen des del Parc Natural de Collserola
Òpera de Cornellà és un projecte del Patronat Cultural i Recreatiu que té com a missió la difusió de l’òpera i la cultura per tal d’apropar aquest gènere musical a tots els públics, amb la voluntat de sumar una...
Aquest proper dijous 14 de novembre, a les 19.30 h, al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, es podrà gaudir de la retransmissió en directe i en alta definició des de l'OPÉRA BASTILLE DE PARÍS, de la mundialment famosa òpera "Aïda", amb música de Giuseppe Verdi (1813-1901)
L’inici del QuintoTapa Pota Blava no podria haver estat més espectacular. Organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i en marxa fins l’1 de novembre, durant els primers deu dies s’han superat les expectatives més favorables: les 35.000 tapes venudes són un exemple de l’èxit per l’aposta clara amb un producte diferent i de qualitat, com és el Pota blava, l’únic pollastre IGP
L'espectacle 'Rumba!' narra la història de dues famílies que viuen enfrontades en el mateix barri La companyia de dansa i percussió israelià Mayumana ha creat l’espectacle ‘Rumba’, un musical que té com a fil conductor les cançons d’Estopa i que...
S'hi van servir uns 1.300 menús amb Carxofa Prat
Important èxit de l’espai gastronòmic GastroGavà, que enguany es celebrava per primer cop i que va servir més de 8.000 degustacions
L'objectiu és assajar abans que comenci la temporada i alhora obrir-se a les persones interessades en el món dels castells.