L’esdeveniment comptarà amb una mitja marató i una cursa de 5 quilòmetres

L’Associació d’Atletisme Pratenc organitzarà enguany per primera vegada una cursa municipal amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat. Les persones interessades podran participar a la mitja marató, de poc més de 21 km, o a una cursa de 5000 metres.

Les inscripcions a la cursa estaran obertes fins el proper 26 de febrer. Les persones participants podran formalitzar la seva inscripció a la pàgina web www.championchip.cat o a la de l’Associació d’Atletisme Pratenc (www.pratenca.org). El preu de la inscripció pel recorregut de 21 km és de 17€ (15€ si el participant porta un xip propi) mentre que la cursa de 5 km costa 11€ (9€ si el participant ja disposa d’un xip).

La mitja marató compta amb vuit categories, quatre intervals d’edat per sexe, i l’altra cursa dues classificacions, la masculina i la femenina. El circuit tindrà sortida i arribada, en tot cas, al Complex Esportiu Municipal Sagnier i la cursa començarà a les 9:30h. Es faran amb els trofeus les persones guanyadores de cada categoria de la cursa de 21 km i els tres primers i primeres de la classificació general de 5km i de la mitja marató.

La cursa organitzada per la principal organització d’Atletisme del Prat amb la col·laboració de l’Ajuntament, espera acollir fins a 1500 persones a la mitja marató en la seva primera edició. Podeu trobar més informació sobre aquesta cursa i curses semblants a la pàgina web de l’entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here