El termini d’inscripcions per la cursa finalitza avui dimecres 6 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest diumenge 10 de març els Patronats Municipals d’Esports de Gavà i Castelldefels organitzaran la mitja marató que tindrà lloc a les dues ciutats, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Les inscripcions a la cursa tancaran avui, dimecres 6 de març, i el límit és de 4000 participants.

Paral·lelament a la cursa de 21 km, el mateix dia tindrà lloc una cursa de 10 km. La inscripció a les dues curses pot formular a partir dels enllaços del web de la cursa (http://www.mitjagava.cat/). Seran premiats els tres primers classificats de la categoria masculina i femenina i el primer i primera de cada categoria. Qui obtingui un guardó en la general no hi asprarà a la seva categoria.

El preu de la inscripció per la Mitja Marató (21,098 km) és de 18,18€. Hi ha un suplement de poc més de 2 euros per a inscripcions sense xip. Els participants a la prova de 10 km pagaran 12,40 euros (14,88€ amb lloguer de xip). El tret de sortida a la 18a edició de la Mitja Marató es donarà a l’avinguda de Joan Carles I, a l’alçada de la rotonda de la nova piscina diagonal. A les 9h en punt començarà la prova per als participants a la carrera de 10 km i a les 9,30h la Mitja Marató. L’arribada serà a l’estadi municipal de Gavà.

La cursa compta també amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i s’ha convertit en un referent de qualitat organitzativa i àmpliament reconeguda per la idoneïtat del seu circuit. La prova transcorrerà principalment per l’avinguda del Mar, el passeig Marítim de Gavà i Castelldefels i el nucli urbà de Gavà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here