Enguany tindrà lloc per primera vegada una cursa de 10 quilòmetres

El gerent de la “Zona Vip Events”, Jaume Grau ha anunciat que la Cursa Gavà-Castelldefels-Gavà espera superar els 2000 participants demà diumenge 10 de març. Malgrat la coincidència amb la Cursa de Sant Boi i el fet que la Marató de Barcelona sigui la setmana següent, té confiança en l’encert a l’hora organitzar per primer cop una cursa de 10 quilòmetres.

En la mateixa roda de premsa a l’estadi municipal la Bòbila s’ha anunciat que la cursa sortirà de l’Avinguda Joan Carles I i l’espectacular arribada serà al mateix estadi. S’ha destacat el tram en què el recorregut passarà pel Passeig Marítim i el poc pendent que caracteritza la cursa.

Jaume Grau ha avançat que el dissabte 9 a Barnasud es celebrarà la Fira del Corredor, on els participants podran passar per un reconeixement mèdic previ. Els horaris per recollir dorsals són; el dissabte 9 de 10h a 22h al Centre Comercial Barnasud i el mateix diumenge a partir de les 7h. És imprescindible el dorsal, a banda del xip, per participar. A les 8:30h es deixaran de vendre xips pels 10 km i a les 9:15h per la mitja marató, segons la pàgina web de la cursa.

Daniel Lega, per part de la diputació de Barcelona, ha explicat que participaran 40.000 corredorsentre les 13 curses de l’organisme que representa. Per la seva part, el president de la Federació Catalana d’Atletisme; Josep Maria Antentas, ha aprofitat la Presentació de la mitja marató per anunciar la cursa de 10 quilòmetres en pista del 23 de març. Tots els ponents han fet una crida a participar, anar a animar i aprofitar per visitar les dues ciutats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here