El passeig de la platja pratenca, considerat com a carretera local, no està regularitzada dins el domini públic de la Llei de Costes, i per això emguany la Bandera Blava no s’ha renovat. Així, el Consistori garanteix que la no renovació no ha estat producte de cap possible empitjorament en termes de qualitat de la platja

L’organització privada Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (Adeac) no ha renovat el distintiu de Bandera Blava a la platja del Prat per a aquest estiu.

El motiu de la no renovació és que, segons Adeac, el passeig de la platja es considera una carretera local situada dins el domini públic marítim terrestre i no està regularitzada tal com estableix la Llei de Costes.

El procés de regularització, però, està en tràmit des de fa un temps, impulsat per l’Ajuntament del Prat.

La no renovació, doncs, no respon a cap criteri de qualitat de l’aigua, la sorra o els serveis de la platja, que “continuen sent excel·lents com en els darrers anys, en els quals la Bandera Blava havia estat atorgada”, segons ha declarat el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat, Sergi Alegre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here