La 6ª etapa de la volta, que es disputarà el dissabte 26 de març, s’iniciarà a Sant Joan Despí i creuarà part del Baix Llobregat, en aquesta ocasió, la zona del delta

El Palau de la Generalitat va acollir ahir la presentació oficial de la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà sortida el proper dia 21 a Calella i finalitzarà el 27 a la muntanya de Montjuïc de Barcelona. 25 equips i 192 corredors participaran enguany en questa veterana cursa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que transcorre en bona part per la demarcació de Barcelona.

A l’acte van assistir nombroses personalitats, entre les quals es trobaven la consellera de la Presidència, Neus Munté, el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, i representants dels municipis per on passarà la caravana ciclista.

Les etapes barcelonines -totalment o parcial- de la Volta seran la primera (Calella – Calella: 175,8 km, 21/03), segona (Mataró – Olot: 178,7 km, 22/03), quarta (Bagà – Port Ainé: 172,2 km, 24/03), sisena (Sant Joan Despí – Vilanova i la Geltrú: 197,2 km, 26/03) i setena (Barcelona (Montjuïc) – Barcelona (Montjuïc): 136,4 km, 27/03).

Així, en el cas del Baix Llobregat, la 6ª etapa que s’iniciarà a Sant Joan Despí, tindrà el següent recorregut per la comarca:

itinerarivolta16

Podeu consultar tot el recorregut en aquest enllaç.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here