Divendres 20 d’abril es va celebrar l’Assemblea Comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), del Baix Llobregat. Josep Maria Llop (La Palma de Cervelló, 1963) va ser reelegit president comarcal de la formació.

[dropcap color=”#336600 ” font=”arial”]L[/dropcap]’Assemblea comarcal de CDC  tenia com a objectiu escollir la Presidència Comarcal del Baix Llobregat  i els 7 consellers nacionals del partit de CDC per la comarca, que representaran el Baix Llobregat a la direcció nacional de Convergència Democràtica de Catalunya. Aquesta Assemblea es va produïr com a resultat del Congrés Nacional que CDC va celebrar fa 15 dies a Reus.

El reelegit president comarcal, Josep Maria Llop va resumir el full de ruta de CDC Baix Llobregat: “Nosaltres tenim un full de ruta molt clar. En primer lloc generar il·lusió entre tota la militància durants aquests temps que són especialment complicats, i molt complicats aquí a la comarca. En segon lloc, tenim com a objectiu  fer crèixer el partit en número de militants. En tercer lloc, volem aportar la sensibilitat, les dificultats, les idees, els valors i les actituds del Baix Llobregat al partit a través dels nostres consellers nacionals i que aquests valors, aquestes actituds i aquesta problemàtica, i també, aquesta il·lusió, aquesta forma de fer i de ser, formi part del partit. I en cinquè lloc i d’una forma molt important, és un full de ruta de màxima proximitat a la gent i una proximitat que bàsicament consisteixi en escoltar, en donar la cara en temps difícils i en posar-nos al costat d’aquesta gent.”

Llop, en declaracions a elBaix.cat, es va mostrar partidari d’Eurovegas “sempre que sigui una inversió important per Catalunya i que les lleis fonamentals es respectin”

En referència als pressupostos de l’Estat, el reelegit president comarcal de CDC va considerar-los “impresentables per Catalunya”. Llop va afirmar amb contundència que aquests pressupostos imposen una “doble retallada” a Catalunya. Les declaracions del diputat de CiU es sumen a les d’altres alts càrrecs de Convergència i Unió, que com la vicepresidenta de la Generalitat Joana Ortega o el Diputat al Congrés Duran Lleida, han criticat durament la negativa del Partit Popular d’incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat, els diners que fixa la disposició adicional tercera de l’Estatut de Catalunya.

Cec de naixement,  Llop es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més de ser membre actiu del moviment ‘escorta’ o ser el introductor de l’esquí per a invidents a Espanya, Josep Maria Llop es va convertir l’any 1999 en el primer alcalde invident de Catalunya, quan va assumir l’alcaldia de La Palma de Cervelló i posteriorment va tornar a ser pioner, convertint-se en el primer diputat cec del Parlament de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here