Ets del Baix? Subscriu-te!

elBaix.cat és una iniciativa d’un grup de joves del Baix Llobregat que creiem que hi ha espai per un mitjà de comunicació comarcal i crític a la comarca.
Darrere d’elBaix.cat no hi ha cap grup empresarial i per això necessitem del recolzament i la implicació de les persones que creuen en el periodisme de qualitat per tirar endavant aquesta iniciativa.
Si et subscrius a elBaix.cat ens ajudes a no dependre econòmicament de la publicitat, a poder seguir fent periodisme en llibertat i a més, pots gaudir de diferents avantatges.

Avantatges de subscriure’s a elBaix.cat:

Accés a continguts exclusius, amb reportatges en profunditat
i entrevistes en vídeo a persones rellevants.
Recepció dels titulars amb les darreres notícies publicades,
cada matí al teu correu electrònic.
Descomptes en espectacles, productes
i serveis d’establiments del Baix Llobregat.
  • elBaix.cat ha establert una col·laboració amb el cicle musical comarcal Contrabaix. A partir d’ara, les persones subscriptores d’elBaix.cat, gaudiran d’1€ de descompte en les entrades als concerts que Contrabaix organitza a Sant Feliu de Llobregat i a Molins de Rei. Quan aneu a comprar l’entrada, dieu que sou subscriptors, doneu el vostre nom, i gaudiu de la música a millor preu! 
  • elBaix.cat ha establert una col·laboració amb el cinema comarcal Cinebaix. A partid d’ara, tots els divendres, les persones subscriptores d’elBaix.cat gaudiran d’1€ de descompte en les entrades. Quan aneu a comprar l’entrada, dieu que sou subscriptors, doneu el vostre nom, i gaudiu del cinema a millor preu!
  • elBaix.cat ha establert una col·laboració amb la tenda d’agricultura ecològica i tradicional L’Hortet del Baix, que ven fruites i hortalisses de la Zona del Delta del Baix Llobregat i les Muntanyes de Sant Climent. A partir d’ara, les persones subscriptores d’elBaix.cat gaudiran de descomptes especials, per a disposar de verdura i fruita baixllobregatina a millor preu!
Recomanacions d’activitats d’oci i cultura per al cap de setmana,
amb els concerts, teatre, dança, i espectacles de la comarca.
Participació en trobades fora de la xarxa
on donar la teva opinió sobre elBaix.cat i altres temes d’actualitat.
Publicació dels teus articles d’opinió
a la secció “el Baix opina”.
Fer d’altaveu del que passa al teu entorn:
informa’ns d’allò que t’interessa perquè en fem difusió.
Tot això, per poc més de 2€ al mes!
T’animes?
Pots subscriure’t a elBaix.cat ara mateix fent click al botó blau “sign up” o descarregar-te aquesta BUTLLETA DE SUBSCRIPCIÓ i fer el pagament de la quota anual (25€) per transferència bancària o rebut domiciliat, com prefereixis!