“No podem donar el nostre no en absolut” a “alguna cosa que pot estimular la nostra economia i a més pot generar llocs de treball”, ha defensat Bahamonde, que també és president d’Innobaix, un ens format pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, Ajuntaments de la comarca i els agents socials.

“Projectes empresarials importants i potents que puguin generar llocs de treball no en tenim cap, a Catalunya, per tant és una opció”: així ha defensat Lluís Bahamonde aquest migdia que la Generalitat negociï amb Sheldon Adelson la possibilitat d’instal·lar Eurovegas a Catalunya, i concretament el Baix Llobregat, la comarca de la qual prové aquest líder patronal.

“Tal i com tenim la situació, que en aquests moments està completament deserta l’opció d’inversions a Catalunya per part ni de grans empreses ni de consorcis, aquesta és una opció d’inversió que creiem que és important”, ha afegit Bahamonde, que ha defensat el “sí condicionat” a Eurovegas.

Condicionat, ha explicat, per les peticions fiscals i en l’àmbit de regulació laboral  que pugui fer el magnat de las Vegas. Amb tot, Bahamonde ha subratllat que “a alguna cosa que pot estimular la nostra economia i a més pot generar llocs de treball i que a la comarca i a Catalunya li aniria molt bé no podem donar el nostre no en absolut”.

Demà al Parlament de Cataluya es votarà una moció presentada per ICV-EUiA sobre la implantació d’aquest macroprojecte.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here