Moltes gimnastes del Baix Llobregat passen la Final Territorial de gimnàstica artística a nivell escolar

Moltes gimnastes del Baix Llobregat passen la Final Territorial de gimnàstica artística a nivell escolar

El passat dissabte, 21 d’abril, es va celebrar la Final Territorial de gimnàstica artística al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella (Barcelona). A la competició, organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, hi van participar noies dels diversos Consells Escolars de la província que ja havien passat les fases corresponents a les diferents demarcacions.

En aquesta competició hi va haver representants de totes les categories escolars: aleví A i B (de cinquè i sisè de Primària), infantil (primer i segon d’ESO) i cadet-juvenil (de tercer d’ESO a segon de Batxillerat).

Les gimnastes que es van classificar, competiran el proper 5 de maig a la Final de Catalunya a Abrera. Moltes noies són residents de la comarca i representen els clubs de Martorell, Abrera, Cervelló i Espulgues de Llobregat.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt