A partir d’aquest vespre, els plens municipals es podran escoltar en directe a través del web municipal. El  seguiment del ple per Internet es posa en marxa en proves amb  l’objectiu d’oferir un nou servei a la ciutadania.

[dropcap color=”#336600 ” font=”arial”]U[/dropcap]na de les reivindicacions del grup d’ICV-EUiA-ISF quan  no formava part del govern de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, era la necessitat de millorar la  transparència del consistori municipal.

El aleshores portaveu de la coalició Jordi Sanjosé – actual alcalde de la ciutat – defensava llavors que l’ajuntament havia de tenir “parets de vidre”, i continua defensant-ho ara des de l’alcaldia.

Emmarcada dins les diferents propostes per afavorir la participació ciutadana, tenir una ciutadania informada de l’activitat de l’Ajuntament i garantir la transparència del consistori municipal; el govern de Sant Feliu encapçalat per el mateix Sanjosé, retransmetrà el ple municipal d’aquest vespre. El  consistori espera que aquesta iniciativa tingui seguiment, ja que neix amb vocació de continuïtat.

Així doncs, durant la celebració de la sessió plenària d’avui,  hi haurà un enllaç des de la pàgina principal de www.santfeliu.cat que permetrà escoltar en directe la celebració del ple, per garantir que els ciutadans i ciutadanes podran seguir a l’instant tota l’actualitat de la sessió plenària, a partir de les 20 hores, sense necessitat de desplaçar-se al saló de sessions de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here