El Rugby Club Cornellà anima als aficionats a assistir al partit en què l’equip podria aconseguir l’ascens a Primera Divisió Catalana, el 6 de maig

El Rugby Club Cornellà anima als aficionats a assistir al partit en què l’equip podria aconseguir l’ascens a Primera Divisió Catalana, el 6 de maig

El president del Rugby Club Cornellà, Xavier Caparrós, ha animat en una carta dirigida als socis i aficionats de l’entitat a assistir al proper partit del 6 de maig per tal de recolzar l’equip en un dia en què es podria produir una fita històrica: l’ascens a Primera Divisió Catalana.

L’Estadi Municipal de Cornellà serà l’escenari de la trobada entre el Rugby Club Cornellà i el segon equip del Sant Cugat que, segons Caparrós, “és un dels clubs de rugby catalans amb millor nivell esportiu dels darrers temps”.

El Rugby Club Cornellà “és una de les entitats esportives més antigues de la ciutat i de tot el Baix Llobregat”, afirma Caparrós, i en el seu palmarès hi consten diversos títols esportius a nivell estatal.

Carta del president del Rugby Club Cornellà

Carta del president del Rugby Club Cornellà als aficionats i socis

Aquesta temporada, el club podria aconseguir “el somni del tan anhelat ascens a Primera Divisió Catalana”, ha dit Caparrós, en un any també històric, ja que l’entitat ha celebrat el seu vuitantè aniversari.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt