Marta Rovira ha fet una crida a seguir la campanya de no pagar els peatges i denuncia que el Govern “s’equivoca d’enemic”.

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a secretària general d’ERC, Marta Rovira, junt al diputat republicà al Congrés, Joan Tardà, han fet una crida durant la seva visita d’avui a Martorell, a seguir la campanya contra els peatges #novullpagar.

L’executiu català hauria de “posar-se al costat de la gent” i “denunciar la situació d’espoli fiscal sagnant que patim”, ha afirmat Rovira.

El Diputat al Congrés Joan Tardà,  ha demanat a la gent que “no s’espanti” i ha cridat a “ICV, el PSC i les bases de CiU que s’apuntin a donar suport a una reclamació ciutadana que és espontània perquè parteix de la indignació de les persones”.

Tardà ha titllat Felip Puig de “botifleret” i ha expressat que la decisió del Govern d’interposar multes de 100 euros a les persones que decideixin no pagar els patges “és una submissió a Abertis”.

Centenars de ciutadans s’han adherit al llarg dels últims dies a la campanya #novullpagar, que consisteix en negar-se a pagar els peatges catalans, com a senyal de protesta pel greuge que suposa la ràtio d’autopistes de pagament que hi ha a Catalunya respecte la resta de l’Estat. Aquesta campanya compta amb el suport de Solidaritat Catalana per la Independència i d’Esquerra Republicana de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here