Un equip de cinc excursionistes i dos participants més de suport assistirà a la Trailwalker 2012, una caminada solidària organitzada per Intermón Oxfam els dies 7 i 8 de maig entre Olot i Sant Feliu de Guíxols

El repte, segons l’oenegè, és recórrer 100 quilòmetres en 32 hores en equips de quatre persones i aconseguir, com a mínim, 1.500 euros en donatius per tal de col·laborar en la lluita contra la pobresa i la injustícia al món. Es tracta, per tant, d’ajudar mitjançant la pràctica d’un esport a la realització de projectes en països en vies de desenvolupament i amb greus problemes estructurals on actua Intermón Oxfam.

Un dels projectes d’Intermón Oxfam és el Banc d’Aigua d’Etiòpia, gràcies al qual moltes persones tenen accés a l’aigua potable i formació en higiene i sanejament.

La #Trailwalker_IO té l’origen en un exercici militar d’entrenament per al regiment de Gurkha a Hong Kong. Des de 1986, s’ha convertit en un event d’Intermón Oxfam i ja s’ha consolidat com un dels reptes esportius més importants i compta amb edicions anuals a diversos països del món. Aquest any ja s’han recaudat 574.712,96 euros.

El Centre Excursionista d’Abrera, que va ser fundat el 30 de març de 1981, és una entitat esportiva i forma part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que organitza activitats de muntanya de tota mena, com l’excursionisme, l’alpinisme, el senderisme, l’escalada, l’esquí i el barranquisme, entre d’altres. A més, promociona altres tipus de sortides, més de tipus cultural, científic, de lleure i ecologistes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here