[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”50″]J[/dropcap]osep María Joaquim i Ventura, veí de Sant Joan Despí, és aficionat a la fotografía i ja des de jove es va sentir atret per la tecnologia cinematogràfica. Ha realitzat diferents reportatges filmats sobre la ciutat i, amb el pas del temps, ha recopilat una gran quantitat de fotografies dels darrers 90 anys d’història de Sant Joan Despí.

Ara, i fins al 13 de maig, tothom pot gaudir de les seves imatges en una exposició que porta per títol “Sant Joan Despí en imatges” i que es pot visitar al Centre Jujol-Can Negre. L’exposició mostra la història de la ciutat a través d’un recull de fotografies i de projeccions cinematogràfiques. A més, també incorpora diferents aparells audiovisuals que transportaran al visitant a moments de la seva infantesa i adolscència, revivint com eren els carrers i les places de la ciutat temps enrere.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here