Crònica sobre Eurovegas: secrets i posicions enfrontades des que es va conèixer l’interès d’Adelson per Espanya

Crònica sobre Eurovegas: secrets i posicions enfrontades des que es va conèixer l’interès d’Adelson per Espanya

El Govern negocia en secret amb el magnat nord-americà, els agents socials mostren el seu rebuig al projecte i el territori reclama transparència i accés a tota la informació

Fa mesos que va sortir a la llum la possibilitat que el magnat Shelhon Adelson (16è home  més ric del món) instal·li el seu proper macro-complex de casinos i hotels a Espanya, concretament a les afores de Madrid o de Barcelona. L’empresa que dirigeix, Las Vegas Sands Co., està interessada en expandir els seus negocis a Europa i sembla que Espanya ha estat el país triat pel clima i perquè “és un gran destí turístic”.

El passat mes de gener, el portaveu del Govern català, Francesc Homs, defensava que l’executiu vulgués competir amb la comunitat de Madrid per portar Eurovegas  a Catalunya, afirmant “farem allò que estigui al nostre abast per aconseguir una inversió que crea llocs de treball”.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt