Confiança en nosaltres mateixos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]elicitats a tota la gent d’elBaix.cat per obrir una nova finestra informativa que permeti donar visibilitat a la realitat de la comarca. És una bona notícia l’inici d’una nova iniciativa emprenedora i periodística, i més encara quan estem veient com els governs de dretes estan retallant i atacant la pluralitat dels mitjans de comunicació públics.

Iniciatives com elBaix.cat són una expressió de confiança en la comarca i els seus municipis, i és precisament confiança el que necessitem per tirar endavant. Estic convençut que sortirem d’aquesta crisi perquè confio plenament en les nostres capacitats. El meu compromís és lluitar per una sortida justa de la crisi, sense fractura social. A Molins de Rei volem demostrar que hi ha una altra manera de vèncer la crisi: creure en la vila i la seva gent. Cal remar plegats en la mateixa direcció, cal sumar esforços a partir del diàleg. Així ho estem fent a Molins de Rei, per exemple amb el nou Consell de Seguiment de la Crisi, una taula on ens seurem agents socials, empresaris, representants de tota la vila i partits polítics per aplicar mesures més adaptades a la nostra realitat  i a les necessitats dels nostres ciutadans, pal·liar les greus conseqüències que estan patint moltes famílies i oferir als joves oportunitats reals de futur.

Ara per fi ens adonem que allò que necessitem són polítiques que incentivin el creixement i no pas retallades que l’únic que fan és castigar les famílies i els treballadors. A Molins ho tenim molt clar: ens guien les persones, la justícia social i la responsabilitat. Per aquest motiu, estem fent un enorme esforç de rigor i eficiència per optimitzar al màxim els nostres recursos i que cada euro que invertim serveixi per generar ocupació,  ajudar les persones i defensar els nostres drets.

Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here