Passar pàgina encarant el futur

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l temps posa les coses a lloc. L’auditoria de comptes de la Diputació que havia de destapar el “desgavell econòmic de l’Ajuntament” no va detectar cap irregularitat als comptes, i la denúncia de l’antiga interventora que tractava de corrupte l’anterior equip de govern ha quedat arxivada recentment per la Fiscalia.

Tot era mentida, i a falta de projecte polític, va haver qui va fonamentar la seva campanya electoral en desprestigiar al aleshores alcalde amb falses insinuacions i denuncies. Tot per treure’n rèdit electoral i sense pensar en el mal fet a l’Ajuntament de Molins de Rei.

Ara, s’ha de passar pàgina, i per fer-ho s’haurà de desfer tot el mal fet. Aquells que foren falsament acusats valoraran si emprenen accions jurídiques, però en qualsevol cas, cal una disculpa de l’actual govern per qüestionar l’honorabilitat dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament, i també cal esclarir els motius i interessos que van portar a l’anterior interventora a bloquejar els pagaments de l’Ajuntament i a cometre altres irregularitats.

Ara, no ens podem permetre un govern municipal que augmenta la despesa en propaganda i protocol, però que en el passat Ple era incapaç de presentar cap punt a aprovació. Un govern que ni tan sols és capaç de continuar amb la tasca dels seus predecessors, deixant oblidats el nou institut Lluís de Requesens, o la nova residència de gent gran.

Ara, mirant al futur, no ens quedem amb la protesta i anem a la proposta. Des d’Iniciativa per Molins de Rei no hem deixat d’incidir en l’acció de govern, i apostem per reformular la política municipal a través del Molins 2020, un espai de debat polític obert que fa que la veu dels molinencs i molinenques s’escolti forta i clara a l’Ajuntament.

Sergi Conde, Iniciativa per Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here