El Govern destina 2,2 milions d’euros al manteniment de les rondes de Barcelona, inclosa la zona del Baix Llobregat

El Govern destina 2,2 milions d’euros al manteniment de les rondes de Barcelona, inclosa la zona del Baix Llobregat

Aquestes millores afectaran també al tram de la ronda de Dalt situat entre el nus de la Diagonal i el nus del Llobregat. Els diners s’invertiran entre aquest any i el vinent en tasques de conservació, millorar la senyalització, col·locar barreres de seguretat i fer neteja

El Govern destinarà prop de 2,2 milions d’euros a actuacions de manteniment de les rondes de Barcelona durant el període 2012-2013. El Consell Executiu ha donat llum verda avui a una aportació que ha de servir per garantir una conservació òptima de la infraestructura.

És una infraestructura que travessa diversos municipis i que, per tant, està en mans de diversos titulars, entre ells la Generalitat. El Consell Comarcal del Barcelonès és l’encarregat del manteniment de la via per delegació dels titulars. La Generalitat és titular d’un tram de la ronda de Dalt situat entre el nus de la Diagonal i el nus del Llobregat (C-32), 5,7 quilòmetres de via entre Barcelona, Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i l’Hospitalet  de Llobregat (Barcelonès).

El tram forma part del conjunt de les rondes de Barcelona, juntament amb la ronda Litoral, vies que tenen diferents titularitats. Els titulars han encarregat la gestió de les rondes al Consell Comarcal del Barcelonès per, segons el Govern, utilitzar els recursos de manera més eficient.

Ara, el Consell Executiu ha aprovat l’aportació que farà la Generalitat per mantenir la infraestructura aquest any i el vinent. Destaquen la conservació i rehabilitació del ferm; la revisió dels elements de drenatge i monitoratge del clavegueram; les plantacions i talussos; la neteja; el manteniment i reposició de la senyalització vertical i horitzontal; barreres de seguretat i abalisament, i la revisió d’obres de fàbrica, instal·lacions i enllumenat.

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt