L’educació pública de 0 a 3 anys; el principi de la fi?

L’educació pública de 0 a 3 anys; el principi de la fi?

Ensenyament ja va reduir per aquest curs la seva aportació, passant dels 1.600 als 1.300 euros per plaça. La proposta que hi ha sobre la taula ara, és baixar aquesta aportació fins a 1.000

L’educació en la primera infància ha despertat en els darrers anys un interès creixent que ha portat al convenciment col•lectiu que les llars d’infants, des d’una perspectiva educativa i social, era el millor model que aquest país podia haver adoptat. Des d’aquesta perspectiva, l’escola bressol ha estat qualificada com a espai educatiu, ample i flexible, que permet atendre adequadament tant els interessos dels infants com els de les famílies i de la comunitat.

Els ajuntaments han estat una institució clau en el desenvolupament de polítiques educatives de proximitat, de manera especial, en l’àmbit dels serveis educatius a la petita infància i a les seves famílies.

La pregunta és, cal prioritzar el manteniment de les llars d’infants, amb l’objectiu de contribuir a la millora social i al foment de la convivència; o aquestes no son una prioritat en aquests moments de crisi?

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt