Comença la recollida solidària d’aliments als comerços i mercats de Sant Boi

Comença la recollida solidària d’aliments als comerços i mercats de Sant Boi

Per primer cop a la ciutat, del 14 al 19 de maig, les botigues i les parades dels mercats recolliran aliments per a famílies necessitades de Sant Boi

Aquesta acció solidària és una iniciativa de les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi, una gran botiga, i de les entitats del Banc d’Aliments (Càritas, esglésies evangèliques i Ajut al 4t Món).

Els establiments que decideixin participar en la campanya recolliran pasta, arròs, llegums, llet, oli, llaunes de conserva, sucre, farina i altres productes de llarga durada. Posteriorment els lliuraran a les entitats del Banc d’Aliments. Aquestes entitats els faran arribar a les famílies necessitades que determinin els serveis socials de l’Ajuntament.

Divendres 18 de maig a la tarda i dissabte 19 de maig al matí hi haurà als mercats persones voluntàries de les entitats del Banc d’Aliments que informaran sobre la campanya i sobre les accions solidàries de recollida d’aliments.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt