Amb aquesta iniciativa, el col•lectiu de Sant Vicenç demana la recuperació de les urgències 24 hores a l’ambulatori del Serral.

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls indignats van lliurar les firmes a tres diputats: Jaume Bosch, d’Iniciativa; Anna Simó, d’Esquerra Republicana, i Josep Maria Llop, de Convergència i Unió.

En aquest lliurament de les signatures, els indignats van estar acompanyats per representants dels tres partits que formen l’equip de govern local: Imma Prat, de Junts x Sant Vicenç; Jordi Gil, d’ICV-EUiA; i Cati Mestres, de CiU. També hi eren convidats la resta de grups municipals de l’Ajuntament: PPC i PSC.

Els indignats que van anar al Parlament van llegir un manifest i van reivindicar els serveis de salut que es tenien a Sant Vicenç abans de les retallades impulsades per la Generalitat.

Segons ha explicat Imma Prat, portaveu del govern municipal, els diputats s’han compromès a tramitar les signatures. Malgrat discrepar en les formes, des de l’equip de govern local es comparteix amb els indignats el sentit de la reivindicació.

El moviment 15M ha fet de la reivindicació del dret universal a la sanitat i de les protestes contra els tancaments de les urgències sanitàries, un dels seus cavalls de batalla. Aquestes protestes han tingut un gran seguiment al Baix Llobregat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here