Desigual ha comprat uns terrenys de Viladecans, on aixecarà un nou centre logístic de 110.000 metres quadrats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa ha comprat a l’Institut Català del Sòl (IncaSol) els terrenys propietat  de la Generalitat i ubicats a Ca l’Alemany de Viladecans, on hi vol construir un nou centre logístic de 110.000 metres quadrats que li permetrà multiplicar per cinc la seva capacitat de distribució actual.

La nova plataforma, que es construirà en tres fases des del 2013 fins al 2015, comptarà amb una inversió de més de 100 milions d’euros i es preveu que permeti generar fins a 250 nous llocs de treball directes a la comarca, segons informa la companyia aquest divendres a través d’un comunicat.

Desigual va tancar el 2011 amb una facturació  per vendes de 560 milions d’euros, un 27% més que el 2010. La companyia de moda i complements va vendre al llarg de l’any passat més de 18 milions de peces de roba i complements a través dels seus punts de venda físics i online arreu del món. Actualment compta amb un centre de logística a Gavà, des d’on concentra l’activitat de distribució pel continent europeu.

Així, el nou centre logístic donarà “servei i suport” a les necessitats de creixement de la companyia. Dels 110.000 metres quadrats de parc, 90.000 es destinaran a l’activitat logística mentre que uns 20.000 seran utilitzats per activitats administratives pròpies i espais de ‘showrooms’.

La nova infraestructura permetrà a la companyia multiplicar per cinc la seva capacitat de distribució actual, que actualment és de 100.000 productes o peces de roba diàries, a més d’un ‘stock’ de 3 milions més.

La firma catalana està present en una setantena de països arreu del món i aquest 2012 ha iniciat el desembarcament a la Xina amb l’obertura d’una primera botiga a la ciutat de Shangai. A banda, Desigual preveu per aquest any obrir una seixantena de noves botigues.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here