[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Grup Independent continua tirant endavant les seves propostes, donant un servei de qualitat aprofitant els recursos municipals i optimitzant-los. Per això, juntament amb la resta de companys, estem desenvolupant una sèrie de projectes que faran que l’Ajuntament estigui més a prop del ciutadà, recollint les seves inquietuds i necessitats.

Volem donar la benvinguda a totes les persones que s’han incorporat recentment al Grup Independent, GIU, aportant noves idees i propostes i agrair a tots els companys/es el suport que des de fa anys ens han manifestat, sense el qual GIU no seria un partit representatiu del municipi.

Des de la Regidoria de Serveis Públics, malgrat la situació econòmica, prioritzem els serveis i l’atenció de qualitat a tot el territori de Corbera.

La gestió responsable dels recursos municipals és una obligació imperativa: hem d’aconseguir l’equilibri entre la qualitat i la despesa. Aquest equilibri no sempre és fàcil d’explicar, però no podem continuar hipotecant el nostre ajuntament de forma indefinida sense que això tingui una repercussió negativa per al ciutadà.

Per això, malgrat que algunes de les mesures que ens veiem obligats a prendre no són populars, estem convençuts que el ciutadà entendrà que és millor ajustar els recursos enfront de l’apujada d’impostos. Tots hem sentit parlar de retallades, «copagament», més impostos… i altres veus que parlen d’eliminar serveis no bàsics com ajudes socials, dependència, esports, subvencions, etc.

Des de GIU defensem mantenir serveis de qualitat, sense incrementar la pressió fiscal o l’eliminació dels serveis necessaris per a la ciutadania.

José Antonio Andrés, Grup Municipal de GIU de Corbera de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here