Aprendre a la força

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l fet de conèixer la dificultat en què es troba el nostre ajuntament és un al·licient per a treballar més des de les possibilitats que tenim com a oposició. Ímproba tasca, però és casa i cosa de tots.

Els tòpics de la crisi dels mercats, la banca especuladora, el liberalisme salvatge, l’endarreriment en les transferències, etc., alguna formació política ja ho haurà esmentat: són, sens dubte, la causa dels nostres mals. Des del Partit Popular de Corbera, abans de cercar culpables a l’exterior, analitzem el perquè de la nostra precària situació econòmica.

A la mestressa de casa i a l’empresari que genera riquesa a Corbera la crisi no els ve de nou: ja saben, per força, com han d’anar ajustant la seva economia, no han tingut opció a l’hora d’haver d’anar endarrerint pagaments. En canvi, a l’Ajuntament la racionalització en la despesa encara es troba a faltar. L’estat de les arques municipals urgeix a prendre més mesures. La casa de tots ha de prioritzar el que es gasta. Per ex., l’arranjament d’uns carrers a tothom complau, però ara no és el moment, i el pitjor és que genera greuges comparatius.

Aprofitem l’oportunitat per a convidar-vos a l’Aplec de Sant Ponç amb la família i els amics: és una oportunitat més de conèixer el nostre entorn. Encoratgem l’Àrea de Turisme en la promoció del nostre patrimoni. Hi ha poblacions amb zones industrials i una massificació al nucli urbà que les deshumanitzen. A Corbera tenim altres valors, aprofitem-ho.

El text complet pot llegir-se al bloc: http://elcorbilagavina.blogspot.com

Alfonso Olarte, Grup Municipal del PPC de Corbera de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here