El peatge de Martorell serà avui l’escenari d’una nova jornada de la campanya #novullpagar

El peatge de Martorell serà avui l’escenari d’una nova jornada de la campanya #novullpagar

ERC, SI , Reagrupament, la CUP, i les plataformes contràries al pagament dels peatges han fet una crida a participar massivament en la protesta

Avui a les 12.00h i a les 18.00h el peatge de Martorell tornarà a viure una jornada de protesta en el marc de la campanya #novullpagar.

Els partits i les plataformes convocants de l’acció van recordar, en una roda de premsa celebrada divendres, que les autopistes han estat amortitzades “desenes de vegades”, en paraules del diputat de SI Uriel Bertran. Els partits independentistes han anunciat, a més, que donaran cobertura legal a aquells qui rebin multes per no voler pagar peatges.

Segons Oriol Amorós, d’ERC, es tracta d’unes multes “injustes que la Generalitat no té perquè tramitar, i que si tramita és perquè vol”.

La plataforma Ara o Mai considera que els peatges han tingut “conseqüències negatives” en el teixit productiu català, i Reagrupament va recordar el greuge comparatiu entre Catalunya i la resta de l’Estat pel que fa a aquesta qüestió.

Per tot això, els partits i plataformes veuen la campanya #novullpagar com un símbol de l’afartament de la població, i fan una crida a la ciutadania perquè hi participi de forma massiva durant el dia d’avui.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt