Des de divendres Sant Boi de Llobregat està vivint una intensa Festa Major, que avui finalitza amb el Piromusical

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’edició d’enguany de la Festa ha estat més curta que altres anys, degut a la necessitat de contenir la despesa per part de l’Ajuntament.

Tot i així, la ciutat s’ha abocat a celebrar una Festa que, segons Jaume Bosch, alcalde de la ciutat, ha de “servir per reunir forces i renovar la il·lusió en el futur immediat”.

L’última jornada de la Festa ha començat amb la XVII Trobada de Puntaires i les Sardanes de Festa, amb la participació de la Cobla Lluïsos de Taradell. A les 12.30 h, la Plaça de l’Ajuntament serà l’escenari de la Diada Castellera, en la qual participen Castellers de Cornellà, Tirallongues de Manresa i  Castellers de Sant Feliu.  La Plaça de l’Agricultura acollirà a les 12.00 h les paelles de Festa Major i el Poliesportiu de La Parellada la XII Festa Gran de la Gent Gran.

La tarda serà el moment per gaudir de diferents propostes artístiques, com el Festival Flamenc, al Parc de la Muntanyeta i Amfiteatre, a partir de les 17.30h, amb quadres flamencs de les entitats andaluses de Sant Boi i l’actuació de Manguara, una de les formacions més destacades de l’escena musical andalusa actual. D’altra banda, a les 19.00 h, a Can Massallera, serà el torn d’Operetta, a càrrec de la Compania Cor de teatre, on 26 cantants, actors i actrius submergiran al públic en el gènere operístic a través de la rialla i la sorpresa constants.

El plat fort del dia és El Piromusical, que marcarà el punt i final de la Festa Major a les 22.30 h. La Muntanyeta serà un cop més l’escenari d’un espectacle pirotècnic on el tro i la pólvora ballaran al ritme de les bandes sonores més famoses de la història del cinema. Sens dubte, la millor manera d’acomiadar la Festa Major 2012 de Sant Boi de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here