Els Matossers de Molins de Rei organitzen un taller d’introducció al món casteller

Els Matossers de Molins de Rei organitzen un taller d’introducció al món casteller

Aquest serà el 3r taller casteller “Tots som una colla”, que s’ha celebrat amb gran èxit en edicions anteriors

Els Matossers, la colla castellera de Molins de Rei, han preparat una nova edició del taller “Tots som una colla”, que se celebrarà el dimecres 23 de maig a les 19.00 h a Ca n’Ametller (C/ Jacint Verdaguer, 95 bis) de Molins de Rei.

Es tracta d’un taller introductori, que ha tingut gran èxit en passades edicions, amb el qual la colla vol donar a conèixer els valors que envolten els castells, les construccions i l’activitat d’una colla castellera.

L’activitat s’orienta principalment a nouvinguts i nouvingudes, però està completament oberta a tots aquells i aquelles que vulguin acostar-se una mica més a aquest món de les construccions humanes, destaquen des dels Matossers.

El taller “Tots som una colla”, que en primer terme es realitzarà a la sala d’actes i, posteriorment, al pati de Ca n’Ametller, està organitzat en col·laboració amb el Servei Local de Català i amb la Regidoria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt