Aquest serà el 3r taller casteller “Tots som una colla”, que s’ha celebrat amb gran èxit en edicions anteriors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Matossers, la colla castellera de Molins de Rei, han preparat una nova edició del taller “Tots som una colla”, que se celebrarà el dimecres 23 de maig a les 19.00 h a Ca n’Ametller (C/ Jacint Verdaguer, 95 bis) de Molins de Rei.

Es tracta d’un taller introductori, que ha tingut gran èxit en passades edicions, amb el qual la colla vol donar a conèixer els valors que envolten els castells, les construccions i l’activitat d’una colla castellera.

L’activitat s’orienta principalment a nouvinguts i nouvingudes, però està completament oberta a tots aquells i aquelles que vulguin acostar-se una mica més a aquest món de les construccions humanes, destaquen des dels Matossers.

El taller “Tots som una colla”, que en primer terme es realitzarà a la sala d’actes i, posteriorment, al pati de Ca n’Ametller, està organitzat en col·laboració amb el Servei Local de Català i amb la Regidoria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here