Aquest creixement de passatgers , ha estat la causa per la que l’Aeroport de Barcelona-el Prat ha rebut un guardó als premis Euro Annies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport de Barcelona-el Prat ha estat guardonat amb el premi Euro Annie 2012 com l’aeroport d’Europa amb major creixement de passatgers a la categoria de més de 10 milions, que és la màxima posició, en la que competia amb l’aeroport de Moscou, que ha incrementat el seu nombre d’usuaris un 16,9%

En d’altres categories han estat guardonats els aeroports de Venècia, Paris Beauvais, Brindisi, Tallinn i Rimini.

L’augment d’usuaris del 17,8% i el rècord històric de 34,4 milions de viatgers registrat el 2011 han estat els motius del reconeixement que ha concedit la publicació digital Airline Network News & Analysis, a l’aeroport de Barcelona-el Prat.

Aquest reconeixement se suma al que va rebre a l’abril com millor aeroport del sud d’Europa, concedit per Skytrax en el marc dels World Airport Awards 2012, uns premis atorgats pels passatgers de tot el món.

L’aeroport rep aquest guardó enmig d’una situació convulsa

La CNT ha demandat les empreses que van substituir Spanair, les aerolínies Ryanair i Vueling i l’empresa de terra Groundforce, per forçar-les a subrogar la plantilla acomiadada amb la fallida de l’empresa catalana. Segons el líder del sindicat a l’Hospitalet, Jordi Vega, un jutjat social de Bilbao ha admès a tràmit la demanda i celebrarà un judici el 18 de juny. D’altra banda, el sindicat també estudia personar-se al concurs de la companyia perquè creu que els administradors sabien que l’empresa era insolvent dos mesos abans de la fallida.

La CNT vol demanar-los responsabilitats. Si un jutge els declarés culpables, haurien de pagar les indemnitzacions, asseguren els sindicalistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here