L’Àrea Metropolitana  de Barcelona (AMB) inverteix 3,3 MEUR aquest estiu en la millora del mobiliari i el manteniment de les platges

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]N[/dropcap]ous mòduls de bar i lavabo químic i la recollida mecànica de les papereres són les novetats d’enguany, que s’han presentat a Viladecans a la Platja de la Murtra.

A aquest acte hi han assistit Alcaldes i regidors dels municipis costaners de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i el Sr. Ramon Torra, gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre d’altres convidats.

Les diverses intervencions han constat d’una explicació tècnica amb suport audiovisual, a càrrec del director de serveis de l’Espai Públic, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Sr. Xavier Segura, la intervenció del Sr. Torra, gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i la del Sr. Carles Ruiz, alcalde de Viladecans. Posteriorment s’ha realitzat una visita dels nous equipaments i una demostració d’ inspecció del control de qualitat de la sorra i  de l’inici dels treballs de garbellat.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) invertirà aquest estiu més de 3,3 milions d’euros en la millora de mobiliari, gestió i manteniment de les platges metropolitanes, un total de 32 quilòmetres lineals de sorra repartits en vuit municipis, des de Castelldefels (Baix Llobregat) fins a Montgat (Maresme).

A més de Castelledefels, els municipis del Baix Llobregat del Prat, Gavà i Viladecans, també formen part d’aquest litoral metropolità.

Les principals novetats d’aquesta temporada son la posada en marxa d’un servei de recollida mecànica de les papereres i l’ampliació de la gamma de mobiliari. En aquest sentit, s’instal·laran a la platja del Prat un nou mòdul de bar amb magatzem, de color blanc i amb una gran terrassa a l’ombra, i un lavabo químic adaptat per aquelles platges amb dèficits en la xarxa de sanejament d’aigües residuals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here