En el marc de les festes del Corpus 2012 de Cornellà de Llobregat, l’associació Toc de Corn ha preparat un programa ple d’activitats a la Plaça Rosa Sensat pel cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’edició 2012 de les festes Toc de Corn començaran el divendres 7 de juny en finalitzar el Correfoc, amb un cercavila i   els concerts de  Malakaton i DJ Hefesto & Sonny Brusa.

Dissabte al matí hi haurà activitats per a totes les edats, amb jocs infantils a la Plaça Rosa Sensat, el I Campionat de Parxís i experiments amb aigua i diferents materials. A la tarda el circ agafarà el protagonisme, amb tallers de malabars i acrobàcies, entre d’altres, i l’espectale “Elegantia” de la companyia Baula. La tarda es completarà amb una degustació de montaditos per als amants de la bona gastronomia i la batucada Sound Barri. La nit serà llarga i plena de música, amb actuacions de Susan’s Red Nipples, Se Atormenta Una Vecina i una sessió de DJ a la matinada.

El darrer dia de les festes Toc de Corn començarà amb una bicicletada pels carrers de Cornellà i diferents tallers de cultura popular per a grans i petits. Al migdia les activitats es multipliquen amb el Vermut Jazz amb Trio Chorando, la guerra de globus d’aigua i la botifarrada. L’última nit estarà plena de sons i músiques d’arreu amb Batukats a l’Ala, la música tradicional de Haratradis i els concerts de Dirty Rockets i Color Humano.

Les festes Toc de Corn són una iniciativa d’un grup de ciutadans i ciutadanes de Cornellà que a finals del 2007 es van reunir amb la idea de crear un nou espai dins les festes del Corpus de la ciutat. La infraestructura de la festa és possible gràcies a la col·laboració de diferents associacions de Cornellà i de l’Ajunament de la ciutat.

“Tots els beneficis que es generen al bar són reinvertits en la propera festa, per mantenir-la i millorar-ne any rere any la qualitat, amb creativitat, convivència, participació i sostenibilitat”, afirmen els organitzadors de les festes Toc de Corn.

Les festes s’organitzen amb un sistema assembleari, que està obert a qualsevol ciutadà o ciutadana que hi vulgui col·laborar. La participació voluntària de persones o entitats es vehicula a partir de diferents comissions, cadascuna de les quals s’ocupa d’un àmbit organitzatiu concret per garantir el bon funcionament de la festa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here