La setmana vinent arriba una nova edició de les festes Toc de Corn a Cornellà

La setmana vinent arriba una nova edició de les festes Toc de Corn a Cornellà

En el marc de les festes del Corpus 2012 de Cornellà de Llobregat, l’associació Toc de Corn ha preparat un programa ple d’activitats a la Plaça Rosa Sensat pel cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny

L‘edició 2012 de les festes Toc de Corn començaran el divendres 7 de juny en finalitzar el Correfoc, amb un cercavila i   els concerts de  Malakaton i DJ Hefesto & Sonny Brusa.

Dissabte al matí hi haurà activitats per a totes les edats, amb jocs infantils a la Plaça Rosa Sensat, el I Campionat de Parxís i experiments amb aigua i diferents materials. A la tarda el circ agafarà el protagonisme, amb tallers de malabars i acrobàcies, entre d’altres, i l’espectale “Elegantia” de la companyia Baula. La tarda es completarà amb una degustació de montaditos per als amants de la bona gastronomia i la batucada Sound Barri. La nit serà llarga i plena de música, amb actuacions de Susan’s Red Nipples, Se Atormenta Una Vecina i una sessió de DJ a la matinada.

El darrer dia de les festes Toc de Corn començarà amb una bicicletada pels carrers de Cornellà i diferents tallers de cultura popular per a grans i petits. Al migdia les activitats es multipliquen amb el Vermut Jazz amb Trio Chorando, la guerra de globus d’aigua i la botifarrada. L’última nit estarà plena de sons i músiques d’arreu amb Batukats a l’Ala, la música tradicional de Haratradis i els concerts de Dirty Rockets i Color Humano.

Les festes Toc de Corn són una iniciativa d’un grup de ciutadans i ciutadanes de Cornellà que a finals del 2007 es van reunir amb la idea de crear un nou espai dins les festes del Corpus de la ciutat. La infraestructura de la festa és possible gràcies a la col·laboració de diferents associacions de Cornellà i de l’Ajunament de la ciutat.

“Tots els beneficis que es generen al bar són reinvertits en la propera festa, per mantenir-la i millorar-ne any rere any la qualitat, amb creativitat, convivència, participació i sostenibilitat”, afirmen els organitzadors de les festes Toc de Corn.

Les festes s’organitzen amb un sistema assembleari, que està obert a qualsevol ciutadà o ciutadana que hi vulgui col·laborar. La participació voluntària de persones o entitats es vehicula a partir de diferents comissions, cadascuna de les quals s’ocupa d’un àmbit organitzatiu concret per garantir el bon funcionament de la festa.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt