El conseller va explicar que Eurovegas, però, no és la única opció malgrat ser la que suposaria una major inversió

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, va assegurar ahir que el Govern està estudiant diverses ofertes d’inversió similars al macrocomplex de joc Eurovegas, tant d’empreses locals com internacionals.

Mena va defensar que Catalunya té un 50% de possibilitats d’aconseguir el projecte de Las Vegas Sands Corporation, negant així que la candidatura madrilenya estés més ben posicionada.

En una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per EuropaPress, Mena va agraïr que la companyia catalana d’oci Cirsa hagi manifestat la seva predisposició a invertir en un complex similar a Eurovegas, però va assegurar que no ha presentat un projecte concret.

No obstant això, va remarcar que diversos inversors locals i internacionals han presentat propostes alternatives a la de Sheldon Adelson, entre les quals es troba una que requereix un terreny de 500 hectàrees, i va explicar que la Generalitat està considerant totes les opcions, està estudiant totes les ofertes i treballant amb tots per igual.

El conseller va indicar però, que Eurovegas segueix sent el projecte més important a nivell d’inversió, i va insistir en que està fonamentat en el turisme de congressos i convencions i no en el joc, ja que “els casinos són una part més del complex”, va declarar.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here