Entrevista a Marina Subirats, catedràtica de Sociologia

En el marc de les 19enes Jornades “El Prat Solidari”, vam tenir l’oportunitat de parlar amb Marina Subirats, que va oferir una conferència sota el nom “Res no està escrit!” a l’Auditori del Cèntric.

Marina Subirats és catedràtica de Sociològia de la UAB, ha estat directora del Instituto de la Mujer i regidora d’Educació a l’Ajuntament de Barcelona. L’any 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi i recentment ha publicat “Barcelona: de la necessitat a la llibertat. Les classes socials al tombant del segle XXI” (L’Avenç, UOC Edicions).

Quès és per tu el Baix Llobregat?

El Baix Llobregat per mi és, sobretot, un lloc molt lliutador. És un lloc on als anys 70 i 80 hi havia una població molt progressista, molt lliutadora, molt diposada a millorar les coses. Aquí es van originar molts moviments, moltes lluites antifranquistes i moltes innovacions, de manera que, per mi, Baix Llobregat és sinònim de la zona amb més empenta dels treballadors de la zona metropolitana.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt