L’espai “Palau Falguera” acull una exposició de dibuixos de Jordi Ribas inspirats en cançons de The Beatles

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’il·lustrador i dissenyador gràfic santfeliuenc Jordi Ribas, presenta de l’1 al 17 de juny l’exposició “Strawbery fields arts forever” al Palau Falguera.

La mostra recull un total de 100 dibuixos que l’artista ha creat en diferents suports i tècniques inspirant-se en un centenar de cançons de The Beatles. La inauguració de l’exposició serà el divendres 1 de juny, a les 20 h.

Jordi Ribas assegura que des de ben petit es va sentir captivat per la música del grup de Liverpool i per l’estètica colorista que acompanyava les portades dels seus discs. En l’exposició que es podrà veure al Palau Falguera, l’artista exposa les il·lustracions que ha anat creant a partir de temes tan coneguts com “Love me do”, “Please Mister Postman”, “Yesterday” o “Let it be” fins a completar 100 èxits que han format part de la banda sonora de la vida de Ribas.

A més de les il·lustracions originals de l’artista, la mostra inclou també un passi de diapositives i la projecció de la pel·lícula “Strawberry fields arts forever”. També s’exposaran olis i portades dels discs de The Beatles. A més, l’artista presentarà el llibre que ha editat amb el material de l’exposició i que inclou les lletres de les cançons en català.

L’horari d’obertura de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 18 a 20 h, i els diumenges, d’11 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here