El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza la 6a Trobada de Professionals del sector turístic comarcal al Prat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza la 6a Trobada de Professionals del sector turístic comarcal al Prat

Els empresaris del sector turístic comarcal tornaran a reunir-se demà per tal de celebrar la jornada sota el lema “To be or not to be”

Adreçada al sector privat i públic del sector turístic de la comarca, es tracta d’una trobada anual de formació i networking amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual al Baix Llobregat.

Demà dimarts 5 de juny, de 9 a 15 hores, a l’Acadèmia Sánchez Casal del Prat de Llobregat, es celebrarà aquesta trobada. En aquesta ocasió s’innovarà amb el format i es debatrà sobre 3 temes de màxima actualitat i que poden oferir solucions de gran efectivitat als professionals participants.

Hi haurà diverses ponències i networkings sobre lideratge, internacionalització, i relacions professionals. Després de les sessions es realitzarà un activitat “sorpresa” amb l’objectiu de reforçar l’actitud positiva de totes les empreses assistents. I com a cloenda s’oferirà un cocktail.

El Baix Llobregat compta amb equipaments i els avenços tecnològics més moderns al servei de les necessitats que envolten una reunió. Un conjunt d’instal.lacions, fires i auditoris de qualitat per garantir-ne l’èxit. A més, el patrimoni històric de la comarca, els seus palaus i mansions senyorials, reconvertits en espais funcionals especialment adaptats per a grans actes, son un bon reclam. L’arquitectura més destacada com a marc de reunions de treball.

A més, les infraestructures hoteleres i de restauració de qualitat, juntament amb una oferta àmplia i variada de serveis complementaris com les propostes d’oci i esportives, les sessions formatives i activitats a l’aire lliure, o els programes personalitzats per a grups que s’organitzen al Baix Llobregat gràcies a l’especial geografia del territori i als serveis d’empreses especialitzades; fan de la nostra comarca un bon lloc per al turisme empresarial de convencions i esdeveniments.

Sense oblidar les seves rutes modernistes, la seva natura i gastronomia, i les festes i esdeveniments tradicionals, que fan del Baix Llobregat una comarca també molt atractiva per al turisme familiar.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt