Els empresaris del sector turístic comarcal tornaran a reunir-se demà per tal de celebrar la jornada sota el lema “To be or not to be”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]dreçada al sector privat i públic del sector turístic de la comarca, es tracta d’una trobada anual de formació i networking amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual al Baix Llobregat.

Demà dimarts 5 de juny, de 9 a 15 hores, a l’Acadèmia Sánchez Casal del Prat de Llobregat, es celebrarà aquesta trobada. En aquesta ocasió s’innovarà amb el format i es debatrà sobre 3 temes de màxima actualitat i que poden oferir solucions de gran efectivitat als professionals participants.

Hi haurà diverses ponències i networkings sobre lideratge, internacionalització, i relacions professionals. Després de les sessions es realitzarà un activitat “sorpresa” amb l’objectiu de reforçar l’actitud positiva de totes les empreses assistents. I com a cloenda s’oferirà un cocktail.

El Baix Llobregat compta amb equipaments i els avenços tecnològics més moderns al servei de les necessitats que envolten una reunió. Un conjunt d’instal.lacions, fires i auditoris de qualitat per garantir-ne l’èxit. A més, el patrimoni històric de la comarca, els seus palaus i mansions senyorials, reconvertits en espais funcionals especialment adaptats per a grans actes, son un bon reclam. L’arquitectura més destacada com a marc de reunions de treball.

A més, les infraestructures hoteleres i de restauració de qualitat, juntament amb una oferta àmplia i variada de serveis complementaris com les propostes d’oci i esportives, les sessions formatives i activitats a l’aire lliure, o els programes personalitzats per a grups que s’organitzen al Baix Llobregat gràcies a l’especial geografia del territori i als serveis d’empreses especialitzades; fan de la nostra comarca un bon lloc per al turisme empresarial de convencions i esdeveniments.

Sense oblidar les seves rutes modernistes, la seva natura i gastronomia, i les festes i esdeveniments tradicionals, que fan del Baix Llobregat una comarca també molt atractiva per al turisme familiar.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here