Aquest cap de setmana la ciutadania del Prat està convocada a una gran jornada de recollida d’aliments

Aquest cap de setmana la ciutadania del Prat està convocada a una gran jornada de recollida d’aliments

El Prat fa pinya per ajudar a les famílies que més estant patint a causa de la crisi amb la posad en marxa del Punt Solidari

L‘Ajuntament del Prat de Llobregat, en col·laboració amb la Creu Roja i la Fundació Banc d’Aliments, ha habilitat un nou espai per a l’emmagatzematge i la distribució d’aliments entre les persones que hi vagin derivades des dels Serveis Socials municipals. L’espai, ubicat a l’antiga Escola del Parc, se suma així al punt ja existent gestionat per Càritas a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau, que actualment ja no és suficient per donar resposta a totes les necessitats.

Aquest espai, conjuntament amb l’existent, configura el projecte Punt Solidari i per tal d’omplir-lo d’aliments la ciutadania del municipi està convocadà demà i dissabte a una gran jornada solidària. Demà el recapte d’aliments es farà a la tarda al centre comercial Carrefour, mentre que dissabte dia 9 es farà durant tot el dia als principals supermercats de la ciutat. Es pot consultar la llists de punts de recollida al web www.casesdenpuig.com.

A més de cedir i adequar les instal·lacions de l’antiga Escola del Parc, l’Ajuntament també ha destinat personal dels departaments de Serveis Socials i de Ciutadania per a la coordinació de tota la logística necessària, alhora que ha habilitat un  programa informàtic per gestionar les ajudes i evitar així duplicitats o descoordinacions.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt