El president de Les Vegas Sands Corporation ha assegurat que “no hi ha res sòlid” per a que el gran complex de joc i oci s’instal·li a Espanya i vincula la viabilitat del projecte en el país al futur de la moneda europea

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]urovegas “no és un projecte espanyol, és un projecte per a tota Europa”, va declarar Adelsondurant la junta anual d’accionistesde Las Vegas Sands. “Si alguna cosa passés que desestabilitzés l’euro o altres situacions que fessin que el projecte no fos viable financerament, tindríem encara molt temps per a prendre una decisió positiva o negativa referent a això, en funció del que passés”, va indicar el magnat nordamericà.

Pel que fa a un hipotètic rescat de l’economia espanyola, Adelson va assegurar que la seva companyia no depèn dels bancs espanyols “gens ni mica” i que treballa amb entitats bancàries de tot el món.

“Qualsevol cosa que ens eviti arribar al nostre objectiu establert, el desenvolupament global del qual marquem amb un 20% de rendiment de caixa, causaria que no ens mantinguéssim en el projecte”, va justificar als accionistes el president de la companyia. “I qualsevol desestabilització de l’euro, també trencaria l’acord”, va subratllar.

Segons Adelson, l’estudi per a saber si Espanya acollirà el projecte requereix el seu temps: “Ho fem en cada lloc que ens interessa, aquestes investigacions poden allargar-se un any o més”. El multimilionari encara no pot afirmar que el projecte acabarà a Espanya i va indicar que altres zones del continent europeu també tenen possilitats.

El magnat va indicar que el Eurovegas busca arribar a un públic molt ampli, que inclou països de l’Europa Occidental, Oriental, antigues repúbliques soviètiques i la pròpia Rússia. “Aquest és probablement un dels projectes més estudiats”, va destacar. El projecte, que a Espanya es disputen Madrid i Barcelona, espera atreure a 11 milions de turistes en 15 anys, que gastarien uns 15.500 milions d’euros, segons dades difoses per l’empresa durant el procés de selecció.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here