La firma Unibail Rodamco ha anunciat que aquesta setmana començarà unes obres de remodelació del centre comercial Splau que suposaran una inversió de quinze milions d’euros

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu, segons l’empresa, és optimitzar la mobilitat al recinte i incrementar l’afluència de públic, que s’espera que arribi a nou milions de persones després de les obres.

El complex comercial Splau està ubicat entre els municipis de Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat i aglutina més de 100 tendes, més de 20 cafeteries, bars i restaurants i uns multicines amb 18 sales.  Segons la companyia, les obres de remodelació donaran feina directa a 120 persones.

Està previst que les obres durin fins al mes d’octubre d’aquest any.

Així, les obres preveuen una renovació del paviment del terra i cobrir part de la façana amb fusta. S’afegiran dos ascensors dins del recinte i una escala mècanica, i es faran millores als accessos des de l’aparcament. També es faran actuacions per protegir millor l’espai de les condicions climatològiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here