Entrevista a Isabel Sánchez, directora de Triodos Bank Catalunya

En el marc del cicle “Utopies concretes per un món millor”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, vam tenir l’oportunitat de parlar amb Isabel Sánchez, directora de Triodos Bank Catalunya.

Sánchez té una llarga experiència en banca, on va començar a treballar l’any 1987, i, en paraules d’ella mateixa “sempre havia tingut clar que quan la banca ètica arribés a Espanya, jo hi aniria a treballar”.

Isabel, què és per a tu el Baix Llobregat?

El Baix Llobregat és la meva comarca, jo visc a Sant Feliu de Llobregat des de l’any 98 i és on estic cada dia, els caps de setmana, on van les meves filles a l’escola. Abans vivia a L’Hospitalet, però ara a Sant Feliu hi estic molt contenta; el Baix Llobregat és la meva comarca.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt