L’Estiu de cultura és una proposta de l’Ajuntament del municipi per apropar música i poesia en format íntim a la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es places de Sant Jordi i Narcís Lunes i el jardí de Can Comamala de Sant Vincenç dels Horts s’omplen de música i cultura cada dissabte a la nit durant aquest estiu. Les actuacions van començar el dissabte 2 de juny, amb els pianistes José Porto i Julio Ernesto Velàsques, i es mantindran fins al 28 de juliol.

L’Estiu de cultura és el nom d’aquest nou projecte de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que ofereix actuacions gratuïtes, en directe, de música i poesia, en un entorn íntim i de proximitat. L’objectiu és obrir nous espais d’oci a l’aire lliure per a la població i donar a conèixer valors emergents de diferents àmbits culturals amb el denominador comú de la qualitat.

Aquest cap de setmana, el dissabte 16 de juny, és el torn del cantant i compositor Víctor Estévez, que oferirà un concert acústic de presentació del seu darrer disc “Victor, tú y Marisol”. El concert es portarà a terme al jardí de Can Comamala a les 22h. La setmana vinent serà el torn de Juan Valverde, exvocalista de la Caja de Pandora, que  presentarà el seu darrer disc en solitari “Fuera sigue lloviendo”.

Les nits de dissabte del mes de juliol  tindran una variada oferta amb la Ballada de sardanes a càrrec de la Cobla del Baix Llobregat, el 1r Festival de poesia de Sant Vicenç dels Horts i Jam Sessions a càrrec de l’Escola Taller de Músics (Barcelona), l’Escola Jam Session (Barcelona), l’Escola Creu Alta (Sabadell), l’Escola Music Arqueology i l’Escola de Música Moderna de Sant Vicenç dels Horts.

La programació completa de l’Estiu de cultura es pot consultar aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here