L’empresa millora tecnològicament tres centres de transformació a Sant Esteve Sesrovires

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha instal·lat el sistema de telecomandament a tres centres de transformació situats al municipi de Sant Esteve Sesrovires, a la comarca del Baix Llobregat.

La companyia ha invertit 45.000 euros en aquestes treballs que milloren la qualitat del subministrament al centre penitenciari de Can Brians, situat al terme municipal de Sant Esteve Sesrovires, així com dels gairebé 2.000 clients repartits entre aquest mateix municipi i Martorell.

Les millores també beneficiaran substancialment el subministrament al polígon industrial Anoia. A més a més, l’actuació suposa l’enllaç de tres línies de mitja tensió a la zona gràcies a la col·locació del sistema de telecomandament i, a la vegada, connecta les subestacions de Martorell i Subirats, a l’Alt Penedès.

El gasoducte Martorell–Figueres

L’empresa ENAGAS que gestiona el gasoducte Martorell–Figueres, les obres del qual discorren pel terme municipal de Sant Esteve, ha convocat una sessió informativa pel proper 26 de juny, a les 13.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta sessió, oberta a tothom, és informar sobre l’evolució de les obres d’aquesta conducció de gas, així com resoldre tots aquells dubtes o qüestions relacionats amb el projecte, la seva utilitat, la reposició paisatgística, etc.

Les obres que afecten el tram de Sant Esteve es troben a punt de finalitzar. Actualment, s’estan realitzant treballs de construcció d’esculleres i de compactació del terreny. En les properes setmanes es preveu que s’executi el projecte de reposició paisatgística i de recobriment vegetal. Està previst que en un mes estiguin tots els treballs acabats.

L’execució de les obres va iniciar-se el setembre de l’any passat. L’objectiu d’aquest projecte és ampliar la capacitat de transport i subministrament de gas a les províncies de Barcelona i Girona. El traçat del gasoducte entra al terme municipal de Sant Esteve des del sud, després de creuar el riu Anoia, i segueix en direcció nord. En total, recorre 5.233 metres lineals del territori sesrovirenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here