Entre els diferents actes organitzats per l’entitat destaca l’exposició que es podrà visitar fins al 29 de juny

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l futbol d’aquesta població del Baix Llobregat es troba de celebració. Per commemorar el 90è aniversari de la fundació del Club de Futbol Pallejà, s’han organitzat diferents activitats . Una bona manera d’aproximar-se a les nou dècades d’existència del club és visitar l’exposició que fins el proper 29 de juny es trobarà a la sala d’exposicions del Castell de Pallejà i en la que, a través de fotografies i diversos materials, s’ofereix una visió d’aquests 90 anys de vida.

Al llarg dels darrers dies, la mostra s’ha completat amb d’altres activitats com la projecció el passat dia 15 de juny a la sala d’actes del Castell d’un audiovisual amb imatges del club i entrevistes o amb els actes centrals del passat diumenge amb la trobada a les instal·lacions del camp de futbol municipal de jugadors, jugadores, familiars, tècnics, junta directiva, autoritats i convidats i socis del club. A més, tots els socis del Club de Futbol Pallejà van poder passar per les oficines del club on se’ls va fer lliurament d’un obsequi commemoratiu.

Una mica d’història…

A Pallejà la pilota va començar a rodar entre els anys 1.920 i 1.922, gràcies a l’empenta i l’entusiasme d’un grup de nois que es reunien a l’era de Cal Puig. Posteriorment, a causa de les males condicions del terreny, es va decidir fer un camp més gran a Can Seix, on actualment hi ha l’institut de la localitat, que van construïr els propis jugadors. Després el camp del C.F.Pallejà ha anat canviant d’ubicació i mica en mica millorant les condicions, i també passant diferents vicissituds, com que una riuada s’endugués el camp ubicat prop del riu.

Amb els anys, el Club va anar aconseguint èxits, com el de l’infantil de la temporada 1.984-85 que es va proclamar campió de lliga i copa jugant una final mítica a Molins de Rei que va guanyar 6 a 1, o ascensos històrics com el de primera regional aconseguit la temporada 1997-98.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here