Alícia Sánchez – Camacho anuncia a Castelldefels que el PPC demanarà la retirada de l’euro per recepta

Alícia Sánchez – Camacho anuncia a Castelldefels que el PPC demanarà la retirada de l’euro per recepta

La presidenta del Partit Popular de Catalunya ha intervingut en el 12è Congrès de Noves Generacions, que s’ha celebrat avui al Baix Llobregat

El Partit Popular de Catalunya està en descord amb l’aplicació de la taxa de l’euro per recepta, tot i que en la votació sobre aquesta qüestió en el Parlament de Catalunya s’hi van abstenir perquè, en paraules de la seva presidenta, “el govern espanyol encara no havia anunciat la mesura de copagament que s’aplicarà a partir de les pròximes hores”.

“Els catalans no se’ls pot fer pagar una doble taxa farmacèutica com passarà a partir d’aquest diumenge quan entri en vigor la mesura de copagament aprovada pel govern espanyol”, ha afirmat avui Alícia Sànchez-Camacho, presidenta del Partit Popular Català (PPC).

Sànchez-Camacho ha anunciat davant els joves que han participat en el 12è Congrés de Noves Generacions del PPC, que s’ha celebrat avui al Centre Frederic Mompou de Castelldefels, que la setmana pròxima, amb motiu del Ple del Parlament, el grup popular demanarà la retirada de la taxa de l’euro per recepta.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt