Aquest cap de setmana la ciutat s’omplirà d’activitats per a tots els gustos en el marc de la Festa Major de Sant Pere 2012

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l matí ha començat amb la plantada de bèsties de la Companyia General del Foc, que ha marcat l’inici dels actes de commemoració del seu 30è aniversari, i on han participat bèsties de foc d’arreu de la comarca i de diferents indrets de Catalunya. Durant tot el dia, en el marc del Circuit Arts, diferents galeries, tallers d’art i fundacions de la ciutat obren les seves portes per tal que els visitants puguin descobrir obres artístiques i participar en tallers de creació artística. El Parc Arqueològic Mines de Gavà fa també avui una jornada de portes obertes, de 10h a 20h, per tal que els visitants hi accedeixin de forma gratuïta.

A la tarda la Rambla de Gavà s’omplirà d’activitats de diferents tipus en la Mostra d’Entitats, que aplegarà el teixit associatiu del municipi tant de l’àmbit social i cultural, com esportiu, de cooperació, etc. També durant la tarda hi haurà activitats infantils, com la Festa de l’escuma al Parc de Torre LLuc i el correfoc infantil dels “Infernals de Gavà”, que sortirà des de la Plaça Major a les 20.30h.

Al vespre arribaran els plats forts de la Festa Major de Sant Pere de Gavà d’enguany, amb el Correfoc de la Companyia General del Foc, Flashmob de l’Aula de Dansa de Gavà, els concerts de grups de música locals i el Concert Solidari d’Andy & Lucas, al Camp de Futbol Can Tintorer a partir de les 23h.

Demà diumenge la Festa continuarà amb activitats per a tots els públics en diferents indrets de la vila. Es pot consultar tota la programació de la Festa Major de Sant Pere de Gavà a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here