Des de les 8 del matí i fins a les 20h del vespre, els Castellers de Castelldefels aixecaran 30 pilars en diferents indrets del municipi per commemorar el seu 30è aniversari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] primera hora del matí els Castellers de Castelldefels, que formen part de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC), han aixecat un pilar al local de l’Agrupació, iniciant així un original acte de celebració del 30è aniversari del naixement de la colla.

Els 15è pilar de la jornada

Una seixantena de persones de la colla estan participant en aquesta commemoració, anomenada “30 anys, 30 places, 30 pilars”, que només s’ha vist interrompuda durant mitja hora a causa de la pluja aquest matí. Els Castellers estan recorrent diferents indrets del municipi aixecant un pilar en cadascun d’ells, i estan utilitzant el trenet turístic per realitzar els desplaçaments.

“Estem molt contents, el matí ha anat molt bé, allà on anem la gent ens ajuda i col·labora en aixecar el pilar. A més, moltes persones se’ns apropen i s’interessen  per formar part de la colla, que era un dels objectius que teniem en la trobada d’avui”, explica Esteve Sebastià, dels Castellers de Castelldefels.

La colla continuarà aixecant pilars durant la tarda, finalitzant a les 20h a la Plaça de l’Esglèsia, on esperen es donin cita un important nombre de veïns i veïnes i amants dels castells per posar punt i final a aquesta celebració tan especial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here