Arriba el XXI Concert a la Cripta de la Colònia Güell

Arriba el XXI Concert a la Cripta de la Colònia Güell

 El Concert té per protagonistes a la soprano Eva Ribas i al guitarrista Jaume Olivé

Aquest divendres, 6 de juliol, a les 21h, la Cripta de la Colònia Güell s’omplirà d’una màgica atmosfera amb el XXI Concert a la Cripta de la Colònia Güell amb l’actuació “Cordes i veu”, a càrrec de la soprano Eva Ribas i el guitarrista Jaume Olivé.

“Cordes i veu” és un concert que inclou dues parts  diferenciades. Una primera en què es vol retre homenatge als cèlebres guitarristes Mauro Giuliani i Fernando Sor, que van composar obres per a ser interpretades conjuntament amb la veu i que van convertir la guitarra en un veritable instrument de concert. I una segona part que inclou peces d’estil més contemporani i que conviden a l’oient a fer un recorregut tan per la música argentina com per la música catalana del segle XX.

Eva Ribas va realitzar els seus estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i, paral·lelament, es perfeccionà amb la soprano Chantal Botanch i, en l’actualitat, amb Carmen Bustamante. Jaume Olivé realitzà els seus estudis de guitarra amb Eduardo Sáinz de la Maza i, posteriorment, ha fet cursos de perfeccionament amb David Russell, José Tomàs, Manuel Barrueco i Carles Trepat.

L’entrada és gratuïta i el programa complet del XXI Concert a la Cripta de la Colònia Güell es pot veure a l’agenda d’elBaix.cat.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt